1-ouder vakantie in Italië

EENOUDERGEZINNEN OPGELET!
In 2020 organiseren wij voor de elfde opeenvolgende keer een reis voor 1-ouder gezinnen.
Bij ons kunt u als alleenstaande ouder genieten van een vakantie met andere eenoudergezinnen aan de Bloemenrivièra. Geen date- of koppelvakantie, maar heerlijk met uw kinderen relaxen bij het privézwembad of met andere eenoudergezinnen in de bergen wandelen, middeleeuwse dorpjes bezoeken en lekker naar het strand.

Niet iedereen houdt van een actieve vakantie. Met een boek relaxen bij het zwembad, terwijl de kinderen zwemmen, trampoline springen, tafelvoetballen, tafeltennissen of ravotten op het landgoed,hoort daarom ook tot de mogelijkheden. Als de kinderen na een heerlijke dag in de buitenlucht op bed liggen, tafelt u met andere alleenstaande ouders lekker na op het terras of bij het zwembad.
Voor de kinderactiviteiten wordt naar een bonte avond toegewerkt met dans, zang en acteren. Daarnaast zijn veel mogelijkheden op ons terrein voor sportieve activiteiten als voetbal, tafeltennis, trampoline, tafelvoetbal, muziek maken en zwemmen.

Hans en Lidia (fusiegezin en beiden ervaring met vakanties als alleenstaand ouder) ontvangen u graag met een welkomstdrankje op Prati Piani aan de Bloemenrivièra. Prati Piani is goed te bereiken per auto, vliegtuig of trein.


Het eenoudergezinarrangement bestaat uit:

  • 7 x overnachtingen;
  • 7x ontbijt; 7x lunchpakket, non alcoholisch dranken en versnaperingen;
  • 6x driegangen maaltijd;
  • Welkomstdrankje;

Arrangement op basis van eigen vervoer
Periode 18 juli -1 augustus 2020

Prijs per week:
€ 645 per volwassene
€ 390 per kind
Reis is voor eigen rekening. Transfer vanaf vliegveld Nice Cote d’Azure voor €100.
Mocht u meer informatie willen neem dan contact op met info@pratipiani.com.