Boeking

Voor het maken van een boeking verzoeken wij u vriendelijk het reserveringsformulier in te vullen en ons toe te zenden. Indien het verblijf voor de door u gewenste periode beschikbaar is, zullen wij deze accommodatie twee dagen voor u in optie houden. In ons antwoord zal de boekingssom worden opgegeven en het bedrag van de aanbetaling van 25% worden vermeld. Indien u de reservering definitief wenst te maken, dient u dit schriftelijk of via het reserveringsformulier op de site of telefonisch aan ons door te geven. Na ontvangst van uw aanbetaling is uw boeking definitief. Het restant van de boekingssom is verschuldigd 8 weken voor aanvang van het verblijf. Als een boeking wordt gedaan binnen 8 weken voor aanvang van het verblijf, dan dient het volledige bedrag per direct te worden voldaan. Mochten wij voor de door u opgegeven periode niets beschikbaar hebben, dan verneemt u dat direct onder opgave van eventuele alternatieven.

Aansprakelijkheid

De verhuurder is niet aansprakelijk voor enige door huurder geleden schade die verband houdt met het verblijf in het gehuurde onroerend goed of op het landgoed of met het gebruik van de daarop aanwezige roerende goederen, zoals kinderspeeltoestellen en zwembad.

Huisdieren

Huisdieren zijn in principe niet toegestaan. Uitsluitend in overleg zijn hierop uitzonderingen mogelijk.

Accommodatie

De gereserveerde accommodatie is uitsluitend bestemd voor het gebruik door gasten, die in het boekingsformulier zijn vermeld. Het is niet toegestaan andere personen te laten overnachten dan wel van de faciliteiten van Prati Piani gebruik te laten maken. In alle gevallen dient u uw gasten van tevoren aan te melden.

Annulering

Als u gedwongen bent uw vakantie te annuleren na voldoening van uw aanbetaling, dan moet u zo spoedig mogelijk Prati Piani hiervan via fax of e-mail op de hoogte brengen. De volgende kosten zullen zijn verschuldigd:

  • Indien de annulering meer dan 8 weken vóór de vertrekdatum plaats vindt, zijn de kosten 25% van de boekingssom.
  • Indien de annulering binnen 8 weken voor vertrek plaats vindt zal geen restitutie plaatsvinden.

Wij raden u aan tijdig een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

Aankomst en Vertrek

Voor de 1-ouder vakantie gelden flexibele aankomst en vertrektijden die in onderling overleg vastgesteld worden. De accommodatie is in principe vanaf 16.00 uur beschikbaar bij aankomst.U dient uw accommodatie voor 10.00 uur conform de huisregels op te leveren bij vertrek. U wordt vriendelijk verzocht uw aankomsttijd aan ons door te geven. Dit geeft ons de gelegenheid het gehuurde voor te bereiden op uw komst. Wij zullen zorg dragen voor een veilige berging van uw bagage indien u nog niet over de accommodatie kunt beschikken of indien u de accommodatie eerder dient te verlaten.

Acceptatie van de voorwaarden

Door het maken van een boeking accepteert u onze boekingsvoorwaarden.

Management Prati Piani